La Famille Meiland

Wijnpakket Meiland

Vanaf 26,99

La Famille Meiland glazenpakket

Vanaf 59,99

Meiland wijn

Wijnen, wijnen, wijnen, dat is iets waar de familie Meiland wel van houdt! Tijdens hun tijd in Château Marilleaux heeft de familie veel lekkere Franse wijnen kunnen proeven en inmiddels hebben zij hun eigen etiketten voor hun favoriete wijnen. Zo is er nu een La famille Meiland Chardonney te verkrijgen, maar ook een lekkere Merlot en een fruitige Rosé.

Chateau Meiland wijnen

Ben jij van van Chateau Meiland, en houd jij net zo veel van wijn als deze, inmiddels heel bekende, familie? Dan moet je alle soorten wijn natuurlijk een keer proberen. De familie Meiland heeft verschillende Franse wijnen te koop in diverse flessen. Zo kun je een soepele en ronde Merlot Pays d'Oc kopen, een Rosé en een heerlijke frisse Chardonnay. Daarnaast is er een La famille Meiland limited edition Merlot-Cabernet Sauvignon. De wijnen zijn los te koop, maar ook per 3 flessen of zelf in een pakket met 6 flessen waarbij de diverse soorten wijn gecombineerd worden.

Ben jij een echte liefhebber of wil je een uniek wijncadeau, dan kun je ook nog kiezen voor de grotere Magnum flessen van 1,5 liter.

Wijnpakketten

Naast losse flessen wijn, zijn er ook Meiland wijnpakketten te bestellen, bijvoorbeeld het pakket met Meiland wijnglazen of het Meiland wijnpakket waarmee je de verschillende wijnsoorten kun proeven: Chardonnay, Merlot en Rosé. Erg leuk om aan iemand te geven die van verschillende soorten wijn houdt!