Kerstbal met foto

Wie verras jij met Kerstbal met foto?

11,95 excl. verzendkosten

Bekijk dit cadeau

Kerstbal met foto maken

Dit jaar is Kerst voor de meesten net even anders dan normaal. Niet iedereen kan bij het kerstdiner zijn en dat maakt de feestdagen toch een stukje minder gezellig. Met deze leuke kerstballen waar een foto op gedrukt wordt, is iedereen er toch een beetje bij!

Welke kleuren kerstballen zijn er?

De kerstballen kunnen besteld worden in de kleuren rood, goud of zilver, aan jou de keus! Zo kun je ervoor kiezen om deze kerstballen met foto bij de rest van de kerstboom te laten passen, of je kiest juist een andere kleur waardoor deze kerstbal met foto lekker opvalt!

Je bestelt deze kerstballen met eigen foto per 2 ballen die beide een diameter van 8 centimeter hebben. De bedrukte kerstballen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor deze niet snel kapot zullen vallen.

Geef kerstbal met foto cadeau

Je kunt deze bedrukte kerstballen natuurlijk zelf bestellen met foto's van jouw vrienden en/of familie, maar het is ook leuk om cadeau te geven. Versier de ballen bijvoorbeeld met een mooie familiefoto of een foto van de kinderen en geef deze aan de opa's en oma's. Of geef juist de kinderen ieder een eigen kerstbal met foto en naam. Genoeg opties voor een leuk en origineel kerstcadeau!

Recent toegevoegde cadeaus

Guess Seductive Eau de Toilette

Vanaf 14,99

Parfum Wonderlust

Vanaf 71,28

Koffieplant

Vanaf 18,95

Bloemen Hoera Pakket

Vanaf 17,95