Bordspel Game of Thrones Catan

Wie verras jij met Bordspel Game of Thrones Catan?

84,99 excl. verzendkosten

Bekijk dit cadeau

Voor alle fans van Game of Thrones en Catan is dit gezelschapsspel een echte musthave: Game of Thrones Catan. Je speelt in deze versie namelijk Catan, maar dan geheel in de sfeer van de beroemde serie.

Heb je nog geen Catan in huis? Of ben je bang dat het wel erg verwarrend is om Catan en GoT te mixen? Geen zorgen, Game of Thrones Catan is namelijk een opzichzelfstaand spel. Je hebt het basisspel Catan dus niet nodig voor deze versie.

Game of Thrones Catan versus het basisspel Catan

De basisversie is bijna gelijk aan het basisspel Catan zoals veel mensen al kennen. Dit maakt het makkelijk om met het spel te starten. In de spelregels voor gevorderden vind je wel veel nieuwe elementen, passend bij de sfeer van GoT. De winnaar van het spel wordt uitgeroepen tot de nieuwe Lord Commander van de Nachtwacht.

Inhoud

Bij dit spel ontvang je alle benodigdheden om Catan te spelen, bestaande uit onder andere 1 spelbord, 124 stukken voor de spelers, 40 stukken voor de wildlingen, 131 kaarten, 2 zeszijdige dobbelstenen, 1 twaalfzijdige dobbelsteen, 4 grote kunststofmuurdelen, 2 kaartenhouders, 1 speciaal getallenfiche, 1 bijlage en uiteraard de spelregels.

Leeftijd en aantal spelers

Het spel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. Je kunt het Game of Thrones Catan met 3 tot 4 spelers spelen. De spelduur is ongeveer 90 minuten.

Levering

Het spel past niet door de brievenbus, maar is wel heel geschikt om als pakketje te laten bezorgen. Tip: laat het pakket direct bij de ontvanger thuis bezorgen.

Recent toegevoegde cadeaus

Guess Seductive Eau de Toilette

Vanaf 14,99

Parfum Wonderlust

Vanaf 71,28

Koffieplant

Vanaf 18,95

Bloemen Hoera Pakket

Vanaf 17,95