Bordspel 30 Seconds Everyday Life

Wie verras jij met Bordspel 30 Seconds Everyday Life?

36,99 excl. verzendkosten

Bekijk dit cadeau

30 Seconds Everyday Life is een spectaculair partyspel. Het spel is heel geschikt om tijdens een feestje te spelen, maar is ook geweldig voor een gezellig avondje met het gezin. Je speelt het spel namelijk in teams. Zijn jullie er klaar voor om fanatiek de onderlinge strijd aan te gaan? Wie kan de uitdaging en tijdsdruk aan? In dit spel wordt in ieder geval al snel duidelijk dat een halve minuut toch echt wel heel snel voorbij is! Met 30 Seconds Everyday Life wordt het lachen, gieren, brullen!

Hoe werkt het spel?

Omschrijf binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 verschillende begrippen die op jouw kaartje staan. Aan jouw teamgenoten de uitdaging zo snel mogelijk te raden welke begrippen jij omschrijft. Voor elk goed antwoord mag je verder vooruit op het speelbord. Of gooit de dobbelsteen nog roet in het eten? Het team dat als eerste over de finish weet te komen is de winnaar.

In deze editie uit de populaire spel reeks 30 Seconds moet je alledaagse begrippen omschrijven. Dat maakt deze versie ook geschikt voor jongere deelnemers.

Leeftijd en aantal spelers

30 Seconds Everyday Life is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Dankzij de teams teams kun je het bordspel met maar liefst 3 tot 28 spelers spelen. De spelduur is ongeveer 30 minuten.

Levering

Het spel past niet door de brievenbus, maar is wel heel geschikt om als pakketje te laten bezorgen.

Recent toegevoegde cadeaus

Guess Seductive Eau de Toilette

Vanaf 14,99

Parfum Wonderlust

Vanaf 71,28

Koffieplant

Vanaf 18,95

Bloemen Hoera Pakket

Vanaf 17,95