Bloemen

Koffieplant

Vanaf 18,95

Bloemen Hoera Pakket

Vanaf 17,95

Brievenbus Kerstboom DIY

Vanaf 15,95

Boeket Pure Liefde

Vanaf 74,95

Rozen los

Vanaf 2,50

Boeket Liefdevol Kerst

Vanaf 49,95

Mini brievenbus Kerstboom

Vanaf 9,95

Doosje Vol Liefde

Vanaf 22,99

Bloementaart

Vanaf 30,95

Bloemen en prosecco

Vanaf 40,99

Bloemen Veldboeket

Vanaf 19,95

Bloemen en Nijntje

Vanaf 30,99

Bloemen boeket vrolijkheid

Vanaf 20,99

Brievenbus bloemen rozen

Vanaf 18,95

Bloemen laten bezorgen

Bloemen bezorgen is altijd een leuk idee, of je nu iemand wilt feliciteren met een bloemetje, of je een boeket wilt sturen om iemand een hart onder de riem te steken, of dat je misschien wel een Valentijnsboeket vol rode rozen wilt sturen voor Valentijnsdag, er zijn genoeg gelegenheid om bloemen te bestellen.

Zo maak je je moeder vast ook heel blij met een bosje bloemen met Moederdag! Maar natuurlijk kun je ook gewoon zomaar een bloemetje opsturen, de ontvanger zal het zeker waarderen!

Online bloemen bestellen

Wil jij online bloemen bestellen om iemand te verrassen? Het is makkelijk om te bestellen, en de verse bloemen worden in heel Nederland direct bij de ontvanger bezorgd. Ga jij voor een bos mooie rozen, vrolijke tulpen, gezellige germini's, een boeket met meerdere soorten bloemen óf misschien wel voor de unieke bloementaart!

De boeketten zijn in diverse kleuren te bestellen. Wat is de lievelingskleur van de gelukkige ontvanger? Kies bijvoorbeeld voor een volledig geel boeket, ga voor een rode bos rozen of tulpen, bestel een bosje bloemen met verschillende kleuren roze, óf gewoon een heel vrolijk bloemetje met allerlei kleuren.

Bloemen met cadeau

Bij een bloemen cadeau kun je kiezen voor alleen het boeket, maar bij sommige bloemenwinkels kun je ook kiezen voor een volledig cadeau mét vaas of met een andere leuke verrassing, bijvoorbeeld chocolaatjes, prosecco of een cadeau voor de kinderen. Genoeg keuze dus!

Brievenbus bloemen

Ook een leuk idee: brievenbus bloemen! Dit is een klein boeketje wat gewoon door de brievenbus past. Super leuk om naar iemand te sturen die niet altijd thuis is of om een andere reden liever niet de deur opendoet. Dit leuke bloemencadeau komt in een pakketje door de brievenbus en nadat de ontvanger bijgekomen is van de verrassing kunnen de bloemen gewoon in een vaasje gezet worden en ziet het er uit als een leuk bosje bloemen.

Er zijn verschillende soorten brievenbus bloemen, bijvoorbeeld rode rozen, of rozen in allerlei andere vrolijke kleuren, maar ook de gezellige tulpen komen gewoon door de brievenbus. Wil jij iemand in het zonnetje zetten, iemand feliciteren of een hart onder de riem steken, in alle gevallen zijn de brievenbus bloemetjes een goed idee!